17.05.2011


Overvældende respons på Becker Contest 2011

Fritz Becker har for anden gang udskrevet en international produktdesign-konkurrence for den unge generation af designere. Anledningen er firmaets 75-jubilæum i år. Responsen var over-vældende: 1132 indsendelser fra 52 lande er ankommet til den tyske formspændvirksomhed. Vinderne bliver udnævnt aftenen forud for møbelmessen ”Interzum” den 24. maj som et led i 75 års festen i Køln.

Formanden for den internationale jury bestående af
7 personer, professor Dieter Zimmer sagde, at han aldrig havde oplevet en sådan høj deltagelse ved en designkonkurrence.


Forslagenes spændevidde er ekstrem stor – ved siden af klassiske formspænd-produkter som stole eller lænestole findes også lysestager, håndtaske, badekar, vugger, cykler, slæder og endda sko.
De andre deltagere i konkurrencen går ikke derfra uden noget. Præcist til Interzum-messen udkommer der nemlig en bog med alle de indsendte forslag, og den vil bliver uddelt til alle deltagere og til virksomheder inden for møbelindustrien i hele verden.

Firmaet Fritz Becker KG blev grundlagt i 1936 i Brakel og er en af verdens førende producenter af formspændt lamineret træ – specialiseret i formspændte komponenter på forskellige forædlingsniveauer og i adskillige versioner. Internationale designere og møbelindustrien værdsætter den høje teknologiske know-how og på samme måde den kompetente rådgivning ved produktudviklingen.

Modellerne fra de 10 vindere vises på festaftenen den 24. maj og desuden på Interzum, hvor Fritz Becker KG udstiller i hal 05.2 på stand nr. F010/G011.

Læs mere her

© Design-Line DanmarkLicensed by Peter Ellemose a/s  V.5.6-19-361390 
Willkommen Welcome Introduction Vorstellung Introduktion Agencies Vertretungen Agenturer Programm Program Produkter Nyhedsbreve Messer