05.08.10

Integration af Kunz styrker Pfleiderers position


Pfleiderer Industrie har integreret værkerne i Baruth (MDF og HDF), Ebersdorf (spånplader) og Gschwend (spånplader) fra datterselskabet Kunz, så de fra starten af 2010 udgør en forretningsenhed med fælles administration i Gütersloh.

Dermed styrker Pfleiderer sine kompetencer målrettet inden for møbel- og byggeindustrien, da Pfleiderer og Kunz supplerer hinanden optimalt, både mht. produkter og kundegrupper. Konkret føres produkter og kunder sammen, som indtil nu har overlappet hinanden, og dermed opnås kortere veje og hurtigere beslutninger.

Omstruktureringer i Pfleiderer Industrie blev påbegyndt i 2003, og er således i store træk afsluttet. Samtidig har man siden 2005 investeret 28,2 mio. euro i værkerne i Gütersloh (spån-
og melamin-plader) og Nidda (MDF og melaminbelagt MDF).

Wodego har allerede i efteråret 2009 integreret Kunz som handelsforretning og kan med sit nuværende program dække alle anvendelsesområder inden for spånplader.

Læs mere…. www.pfleiderer.com

© Design-Line DanmarkLicensed by Peter Ellemose a/s  V.5.6-19-361326 
Willkommen Welcome Introduction Vorstellung Introduktion Agencies Vertretungen Agenturer Programm Program Produkter Nyhedsbreve Messer