17.07.2008


Pfleiderer bygger nyt MDF-værk i Rusland


Grundstenen er lagt, og dermed er byggeriet af et nyt MDF-værk begyndt i Podberesje ved Novgorod.
Ved siden af det eksisterende spånpladeværk skal der opføres et nyt teknologisk førende værk til produktion af MDF- og HDF-plader. Det nye produktionssted med en årskapacitet på op til 500.000 m³ vil antageligt blive sat i drift i løbet af det tredje kvartal i 2009.


Novgorod ligger strategisk godt for levering til det russiske marked såvel som til eksport. I knap to år har Pfleiderer derfor investeret i Novgorod og driver i dag et af de mest moderne spånpladeværker i Rusland.


I foråret 2006 har koncernen taget dette højt moderne anlæg til produktion og melamin-belægning af spånplader i brug. Med henblik på den store efterspørgsel efter melaminbelagte spånplader i det forgangne år har Pfleiderer i mellemtiden forberedt de nødvendige skridt for, at kapaciteten for råspån stiger til over 500.000 m³, og volumen for melaminbelægning kommer op på 20 mio. m².
Med denne investering på 144 mio. euro kan Pfleiderer-koncernen med sine bestående værker i Østeuropa udnytte synenergipotentialet maksimalt.

© Design-Line DanmarkLicensed by Peter Ellemose a/s  V.5.6-16-361387 
Willkommen Welcome Introduction Vorstellung Introduktion Agencies Vertretungen Agenturer Programm Program Produkter Nyhedsbreve Messer