10.04.2013
Pfleiderer præsenterer nyt kompletprogram

·    Pfleiderer samler alle produktmærker i et samlet program.

·    Kundefordele: større mangfoldighed, højere fleksibilitet, kortere leveringstider og optimeret service.

I forbindelse med introduktionen af en strategisk justering præsenterer Pfleiderer et nyt komplet program. I det nye program finder man de bedste produkter fra koncernens tre mærkesortimenter Duropal, wodego og Thermopal i et optimeret kompletprogram. Det nye sortiment omfatter træbaserede plader for nærmest alle anvendelsesområder med og uden forædling, systemer til indretninger samt HPL (højtrykslaminat) og –elementer.

 

Kunderne er køkken- og inventarindustrien, forhandlere, håndværk og planlæggere, som tilbydes en næppe tidligere set mangfoldighed af dekorer, strukturer, formater, elementer, råplader og specielle systemer.

 

·    Dekor- og strukturmangfoldighed: i den nye kollektion tilbyder Pfleiderer 300 dekorer og 16 forskellige overflade, som tilbydes i HPL (højtrykslaminat) – to tredjedele tilbydes endvidere i dekor- og overfladematch. Systemet omfatter 180 dekorer, 10 strukturer og 16 råplader. Inden for dette system kan enhver dekor kombineres med alle strukturer, så nærmest alle ønsker til indretningen kan opfyldes.

·    Formatmangfoldighed: Pfleiderer tilbyder 5 formater i melamin-plader, 13 formater i HPL (højtrykslaminat) og 7 formater i HPL-sandwichelementer.

·    Elementmangfoldighed: det nye system tilbyder møbelelementer med og uden laserkanter, fem profilvarianter i køkkenbordplader og to profilvarianter i vinduesplader.

·    Plademangfoldighed: med det omfattende vifte af pladetyper matcher Pfleiderer markedets forventninger – fra lav emission over fugtbestandig til lette og brandhæmmende plader.

·    Systemtilbud: Pfleiderer tilbyder flere specialprogrammer for særlige anvendelsesområder. Dertil tæller produkter for brandbeskyttelse og skibsindretninger – fra flammehæmmende til ikke brændbar, letvægts-produkter (råplader, melamin-plader og HPL-elementer for optimal vægt-reduktion) samt green building kompatible materialer til bæredygtigt byggeri ved anvendelse af energieffektive og emissionsreducerende stoffer og materialer.

 

Med det omfattende produkttilbud tilbyder Pfleiderer kunderne skræddersyede løsninger som understøttes af et stærkt net af værker og Supply Chain Management.

© Design-Line DanmarkLicensed by Peter Ellemose a/s  V.5.6-18-361332 
Willkommen Welcome Introduction Vorstellung Introduktion Agencies Vertretungen Agenturer Programm Program Produkter Nyhedsbreve Messer