22.05.2013
 
Pfleiderer præsenterer nye dekor-trends
 
Altid med fingeren på tidens puls!

Som leverandør til møbelindustrien analyserer Pfleiderer løbende, hvilke trends der aftegner sig inden for møbler og indretning, og det afspejler sig naturligvis også i deres dekornyheder. For tiden er det gul og grøn inden for det ensfarvede spektrum, som angiver tonen. Ved træ bliver det naturtro look stadig mere populært, også gerne med brugsspor eller groft tilhugget, og noget lignende gør sig gældende for sten- og betonreproduktioner. Som en fællesnævner er det helt klart naturligheden, som man har kig på.

Det er ikke uden grund, at grøn som er bæredygtighedens og økologiens farve, er trend-forskerens yndlingsfarve. Med sine nye dekorer Camarambola, Granny Smith og Limette satser Pfleiderer på tre grønne toner, som harmoniserer specielt godt med naturligt træ. Det samme gør sig gældende med Curcuma, Safran og Curry – de nye gule farver i Pfleiderer-kollektionen, som giver mørke flader lysintensitet og virker særligt positiv og rolig på den, der betragter dem. De kan også med fordel kombineres med naturtro træ.
 
Nogle af de nye highlights som kan nævnes er den blonde Masuren birk, den lyse lindetræs-repro Colorado og Palermo fyrretræ. Dertil kommer to helt forskellige ege-reproduktioner: den mørke og originale Salina eg med særlig kraftfuld virkning, der som bordplade ser fantastisk ud sammen med lyst træ. Den lysere Shetland eg trækker sig derimod mere tilbage og er som skabt til elegant massivt træ look – det samme er Madison valnød, som Pfleiderer har nyfor-tolket til sin aktuelle kollektion.
 
Pfleiderer har udviklet to nye ege-dekorer specielt til laminatbordplader, som har taget højde for den nye trend til det rå look - Everglade med savfurer og brugsspor og Relief Wood, der ligner kløvebrænde.
 
Også inden for sten-dekorer har temaet for ubehandlet og i naturlig tilstand gjort sig bemærket med interessante fortolkninger af upudsede betonvægge, Minerva grey og Mykonos.
 
Klik her for at se de nye trends.
 
   
 
 
 
 
 
 
 

 
© Design-Line DanmarkLicensed by Peter Ellemose a/s  V.5.6-33-361311 
Willkommen Welcome Introduction Vorstellung Introduktion Agencies Vertretungen Agenturer Programm Program Produkter Nyhedsbreve Messer